Bloggerin kautta rekisteröityjen verkkotunnusten hallinta

Jos rekisteröit verkkotunnuksesi samalla kuin rekisteröidyit Bloggeriin, olet maksanut verkkotunnukseen liittyviä maksuja Google Walletin kautta. Olemme sittemmin siirtyneet uuteen laskutusjärjestelmään. Osana tätä muutosta loimme sinulle maksuttoman Google Cloud ‑tilin.

Voit hallita verkkotunnustasi tämän tilin avulla. Jos haluat hallita uusimisvaihtoehtoja ja varmistaa, että maksutietosi ovat ajan tasalla, kirjaudu Google -hallintakonsoliin.

Tilin asetusten käyttö uudessa Google-hallintakonsolissa:

1. Kirjaudu Google-hallintakonsoliin.
  2. From the Admin console Home page, go to Billing > Billing accounts.
  3. Next to your Domain Registration subscription, click Actions ja sitten Access billing account.

Jos käytät hallintakonsolia ensimmäisen kerran maksuttoman Google Cloud ‑tilin määrittämisen jälkeen, sinua pyydetään vahvistamaan laskutustietosi. Lisätietoja on artikkelissa Vanhojen verkkotunnusrekisteröintien laskutustietojen vahvistaminen.

Hallintakonsoliin kirjautumisen jälkeen näet käyttäjänimen bloggeradmin@omaverkkotunnus.com tai apps-admin@omaverkkotunnus.com. Suosittelemme vaihtamaan käyttäjänimeksi nimen, joka on helppo muistaa (kuten omanimi@omaverkkotunnus.com).

Tulevien maksujen ja uusimisten hallinta: