Mijn blog is verdwenen

Als je jouw Blogger-blog niet kunt vinden, kan dit een aantal redenen hebben.

Je bent uitgelogd. Log in bij Blogger.

Problemen oplossen

Ik kan mijn blog niet vinden in mijn Blogger-account

Een verwijderde blog herstellen

1. Klik linksboven op de pijl-omlaag Pijl-omlaag.
  2. Klik bij 'Verwijderde blogs' op de blog die je wilt herstellen.
  3. Klik op Verwijderen ongedaan maken.

Je herstelde blog wordt weergegeven in de lijst 'Je blogs' en je kunt posts op de blog publiceren.

Mijn blog staat niet in de lijst met verwijderde blogs

Als je blog niet in de lijst met verwijderde blogs staat:

• Zorg ervoor dat je bent ingelogd met hetzelfde Google-account als waarmee je jouw blog hebt gemaakt.
  • Als je blog meer dan één beheerder heeft, ga je bij de anderen na of ze je als beheerder hebben verwijderd.
  • Check je e-mail voor een bericht van support@blogger.com. Als je blog door Google is verwijderd, wordt in de e-mail uitgelegd wat er is gebeurd.

Een geblokkeerde blog beoordelen

Als je blog is geblokkeerd door Google omdat deze het contentbeleid van Blogger of de servicevoorwaarden van Google schendt, kan er een waarschuwing Warning worden weergegeven naast de blogtitel in de lijst 'Je blogs'.

Google vragen om je blog te beoordelen:

1. Klik linksboven op de pijl-omlaag Pijl-omlaag.
  2. Klik op de naam van je blog.
  3. Controleer je content op mogelijke schendingen.
  4. Klik op Bezwaar maken. Je blog kan worden hersteld als we vaststellen dat deze het beleid van Blogger of de servicevoorwaarden van Google niet schendt.
Zorgen dat je bent ingelogd op het juiste account

Schakelen tussen accounts

Opmerking: Je kunt alleen schakelen tussen accounts als je blogposts schrijft of je blog beheert.

1. Log in bij Blogger.
  2. Klik rechtsboven op je profielafbeelding of initiaal.
  3. Klik op het account dat je wilt gebruiken.
  4. Er wordt een nieuw venster geopend voor dit account.

Accounts toevoegen

1. Log in bij Blogger.
  2. Klik rechtsboven op je profielafbeelding of initiaal.
  3. Klik op Account toevoegen.
  4. Log in op een ander account dat je wilt gebruiken.

Meer informatie over het beheren van meerdere accounts.

Mijn blog wordt niet weergegeven in zoekresultaten

Opmerking: Als je jouw blog recent hebt hersteld of als je de URL hebt gewijzigd, kan het meer dan een dag duren voordat je blog wordt weergegeven in zoekresultaten.

De URL van mijn blog werkt niet

Als je blog niet wordt weergegeven wanneer je de URL opent, probeer je het probleem als volgt op te lossen:

Meerdere blogs bekijken
  1. Klik linksboven op de pijl-omlaag Pijl-omlaag om een lijst met al je blogs te bekijken.
  2. Klik op de blog die je wilt bekijken.