Blogini katosi

Jos blogia ei löydy Bloggerista, mahdollisia syitä on muutamia.

Et ole kirjautunut sisään. Kirjaudu Bloggeriin.

Vianetsintä

En näe blogiani Blogger-tililläni

Poistetun blogin palauttaminen

1. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa alanuolta Alanuoli.
  2. Klikkaa palautettavaa blogia Poistetut blogit ‑kohdasta.
  3. Valitse Kumoa poisto.

Palautettu blogi näkyy nyt Omat blogit ‑listalla, ja voit lisätä siihen postauksia.

Blogini ei ole Poistetut blogit ‑listalla

Jos blogisi ei ole Poistetut blogit ‑listalla, toimi näin:

• Varmista, että olet kirjautuneena sille Google-tilille, jota käytit blogin luomiseen.
  • Jos blogillasi on useampia järjestelmänvalvojia, pyydä heitä tarkistamaan, onko sinulta poistettu järjestelmänvalvojan oikeudet.
  • Tarkista, oletko saanut sähköpostiviestin osoitteesta support@blogger.com. Jos Google on poistanut blogisi, sähköpostissa kerrotaan poiston syy.

Estetyn blogin tarkistaminen

Jos Google on estänyt blogisi Bloggerin sisältökäytännön tai Googlen käyttöehtojen rikkomisen vuoksi, Omat blogit ‑listalla saattaa blogin nimen vieressä näkyä varoitusmerkki Warning.

Näin voit pyytää Googlea tarkistamaan blogisi:

1. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa alanuolta Alanuoli.
  2. Klikkaa blogin nimeä.
  3. Tarkista sisältö mahdollisten rikkomusten varalta.
  4. Klikkaa Valita. Blogisi saatetaan palauttaa, jos toteamme sen Bloggerin käytäntöjen ja Googlen käyttöehtojen mukaiseksi.
Kirjautumistilin tarkistaminen

Tililtä toiselle siirtyminen

Huom. Voit siirtyä tililtä toiselle vain silloin, kun kirjoitat blogipostauksia tai hallinnoit blogiasi.

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimikirjaimiasi.
  3. Klikkaa tiliä, jota haluat käyttää.
  4. Tili avautuu uuteen ikkunaan.

Tilien lisääminen

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimikirjaimiasi.
  3. Klikkaa Lisää tili.
  4. Kirjaudu toiselle tilille, jota haluat käyttää.

Lue lisää useiden tilien hallinnoimisesta.

Blogini ei näy hakutuloksissa

Huom. Jos olet hiljattain palauttanut blogisi tai vaihtanut sen URL-osoitteen, saattaa kulua yli vuorokausi ennen kuin blogisi näkyy hakutuloksissa.

Blogini URL-osoite ei toimi

Jos blogisi ei näy sen URL-osoitteessa, toimi näin:

Usean blogin katselu
  1. Näet luettelon kaikista blogeistasi klikkaamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa alanuolta Alanuoli.
  2. Valitse blogi, jota haluat katsella.