Social Header

Auta pitämään verkko mukavana paikkana uuden sisällön luomiseen

Luotamme siihen, että blogien lukijat ilmoittavat sisällöstä, joka ei heidän mielestään vastaa Bloggerin yhteisön sääntöjä. Jos sisällöstä tehdään ilmoitus, sisältöä ei automaattisesti poisteta. Tarkastajat tarkistavat ilmoitetun sisällön, jotta voidaan varmistaa, rikkooko se yhteisön sääntöjä. Jos sisältö rikkoo sääntöjä, se poistetaan Bloggerista. Kirjoittaja ei saa tietää alkuperäisen ilmoituksen tekijää.

ILMOITA SISÄLLÖSTÄ
Blogger LogoYhteisörikkomuksista ilmoittaminen

Mikä on ilmoituksen kohteena olevan sisällön URL-osoite? *

Mitä yhteisön sääntöjä uskot sen rikkoneen? *

Kerro meille, miksi haluat ilmoittaa sisällöstä *

Miltä sinusta tuntui, kun näit tämän sisällön?

ILMOITA
Community Guideline

Kiitos ilmoituksesta

Palautteesi on meille tärkeää, koska sen avulla voimme pitää Bloggerin mukavana paikkana niin sisällöntuottajille kuin lukijoillekin. Emme vastaa yksittäisiin ilmoituksiin. Tarkistamme kuitenkin kaikki ilmoitukset ja ryhdymme toimenpiteisiin tarvittaessa.

Jos sisältö rikkoo mielestämme yhteisön sääntöjä, saatamme

• lisätä sisällön alkuun lukijoille näytettävän ilmoituksen
  • poistaa sisällön
  • ilmoittaa asiasta kirjoittajille ja järjestelmänvalvojille
  • lähettää linkin poistoilmoitukseen.
Jos haluat tehdä ilmoituksen laittomasta sisällöstä, siirry tänne.
©2024 Blogger - Tietosuojakäytäntö
Google-sovellukset