Voinko poistaa blogini ilman tilin käyttöoikeutta?

Jos et enää halua ylläpitää blogiasi, mutta et pääse Blogger-tilillesi, voit pyytää blogisi poistamista pysyvästi.

Blogin poistaminen:

Yritä ensin palauttaa Google-tilisi

Jos et edelleenkään pysty käyttämään tiliäsi, täytä alla oleva lomake:

• Jos voimme vahvistaa, että olet blogin ainoa kirjoittaja eivätkä muut henkilöt ole kirjoittaneet siihen viime aikoina, poistamme blogisi.
  • Poikkeukset: vaikka olisit blogin ainoa kirjoittaja eivätkä muut henkilöt ole kirjoittaneet siihen viime aikoina, emme ehkä poista blogiasi seuraavissa tapauksissa:
    • Mielestämme on yleisen edun mukaista pitää blogi julkisesti saatavilla. Tällaisia voivat olla esimerkiksi blogit, joilla on uutisarvoa.
    • Emme pysty vahvistamaan omistajuutta esimerkiksi silloin, kun blogi on kirjoitettu anonyymisti tai salanimellä.

Huomautus: voimme poistaa vain koko blogin, emme osaa siitä.