Je blog verwijderen of herstellen

Belangrijk: Je moet beheerder zijn om een blog te verwijderen. Als je een blog verwijdert, heb je kort de tijd om deze te herstellen.

Een blog verwijderen

1. Log in bij Blogger.
  2. Klik linksboven op de blog die je wilt verwijderen.
  3. Klik in het linkermenu op Instellingen.
  4. Klik onder 'Blog beheren' op Je blog verwijderen en vervolgens Verwijderen.

Een verwijderde blog herstellen

Nadat je een blog hebt verwijderd, kun je deze korte tijd herstellen. Een blog herstellen:

1. Log in bij Blogger.
  2. Klik linksboven onder 'Blogs in prullenbak' op de blog die je wilt herstellen en vervolgens Verwijderen ongedaan maken.

Een blog definitief verwijderen

Belangrijk: Als je een blog definitief verwijdert, verwijder je ook alle bijbehorende informatie, posts en pagina's. Je kunt een definitief verwijderde blog niet herstellen en de URL ook niet opnieuw gebruiken.

Zo kun je een blog definitief verwijderen nadat je de verwijderingsstappen voor een blog hebt gevolgd:

1. Klik linksboven onder 'Blogs in prullenbak' op de blog die je definitief wilt verwijderen.
  2. Klik op Definitief verwijderen en vervolgens Definitief verwijderen.