Blogin poistaminen tai palauttaminen

Tärkeää: Vain järjestelmänvalvoja voi poistaa blogin. Kun poistat blogin, sinulla on hetki aikaa palauttaa se.

Blogin poistaminen

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta blogi, jonka haluat poistaa.
  3. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Asetukset.
  4. Valitse Blogin ylläpito ‑kohdasta Poista blogi ja sitten Poista.

Poistetun blogin palauttaminen

Kun poistat blogin, sinulla on sen jälkeen hetki aikaa muuttaa mieltäsi ja palauttaa blogi. Voit palauttaa blogin näin:

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse Roskakoriin siirretyt blogit ‑kohdasta palautettava blogi ja sitten Kumoa poisto.

Blogin poistaminen pysyvästi

Tärkeää: Kun poistat blogin pysyvästi, kaikki sen tiedot, postaukset ja sivut poistetaan. Et voi palauttaa pysyvästi poistettua blogia tai käyttää sen URL-osoitetta uudelleen.

Kun olet ensin poistanut blogin, voit poistaa sen sitten pysyvästi seuraavasti:

1. Valitse vasemmasta yläkulmasta Roskakoriin siirretyt blogit ‑kohdasta blogi, jonka haluat poistaa pysyvästi.
  2. Klikkaa Poista pysyvästi ja sitten Poista pysyvästi.

Muuta aiheeseen liittyvää

Blogin varmuuskopiointi tai tuonti